Op zoek naar een man - Antwerp Pride : Antwerp Pride

Date

Thursday, 11 August, 2022

Start hour: 20:15

End hour: 21:15

Location

Theater Het Klokhuis - Parochiaanstraat 4, 2000 Antwerpen

Event info

Organiser: Bert Van Puymbroeck

Event URL: Visit event website

  • Human Interest
  • Music, Art and Film
  • Youth and Family

Op zoek naar een man

PRIDE EVENT

Tijdens de Antwerp Pride gaat Bert Van Puymbroeck ‘Op zoek naar een man’.

Op een persoonlijke en muzikale manier neemt BERT je mee in zijn zoektocht naar intimiteit en loslaten. Een cabaretvoorstelling die nazindert door de grote subtiliteit van humor en je meeneemt in een amusant LGBTQ+ VERHAAL.

In 2019 is BERT songs beginnen schrijven over zijn dates. Hieruit is de eerste versie van ‘Op zoek naar een man’ gegroeid. In zijn voorstelling brengt hij het verhaal dat alle nummers aan elkaar verbindt: zijn zoektocht naar intimiteit en loslaten. Hij neemt zijn eigen verlangens en gevoelens onder de loep en vraagt zich af naar welke soort man hij op zoek is. En zegt dat ook iets over hoe hij in het leven staat?

“Ik speel deze voorstelling omdat ik via mijn persoonlijk verhaal het over een universeel thema wil hebben: de liefde. Maar dan vanuit een lgbtq-standpunt. Mijn persoonlijke zoektocht naar de juiste man is erg hobbelig geweest. Hiervoor ben ik op zoek moeten gaan naar mezelf en de connectie met mijn lichaam.”

Tekst en muziek: Bert Van Puymbroeck
Coaching: Gode Kempen
Licht en geluid: Saif Salloomi
Kostuum: Ruud Anthoni

Locatie:

De theaterzaal van Kunstencentrum Vlaams Fruit bevindt zich in het hart van de stad. De centrale ligging biedt het voordeel dat de theaterzaal op heel verschillende manieren vlot te bereiken zijn.

Het theater is ook rolstoelvriendelijk én toegankelijk. Er is ook een ruim toilet voorzien.

Theater Het Klokhuis: Parochiaanstraat 4, 2000 Antwerpen